Vloer leggen

Op zoek naar iemand die een vloer kan leggen? Lees hier verder

Vloeren leggen is niet voor iedereen weggelegd.

Gefeliciteerd! Je hebt net een nieuwe vloer besteld en of al geleverd gekregen. Dit kan bijvoorbeeld laminaat, vinyl of tegels zijn. Maar... Je komt erachter dat je totaal geen idee hebt van hoe je een vloer moet leggen, wat daar allemaal bij komt kijken en hoe het veiligst aan te moeten pakken.

Omdat het bedrijf waar jij jouw nieuwe vloer vandaan hebt zelf geen vloer legt of juist wel, maar dan tegen een hoge prijs. Daarom ben jij op zoek naar iemand die tegenover een goedkoop tarief een nieuwe vloer kan installeren.

Waarom Flex Student?

  • Van A tot Z bezig
  • Professionele aanpak
  • Nazorg service (schoonmaakstudent)
Vrijblijvende offerte

 

De klusstudenten van Flex Student Services weten en kunnen dit allemaal wel en leggen jouw nieuwe of tweedehandse vloer graag voor jou neer.

Er wordt geadviseerd om ondervloering plus aliminiumtape bij jouw nieuwe vloer te nemen i.v.m. isolering voor bijvoorbeeld warmtebehoud en om het meeste geluid te verminderen (vaak geschikt voor een portiek- of flatwoning).¬†Ook is het handig om plinten aan te schaffen om ”de puntjes op de i” te zetten.

Mocht het zo zijn dat er gereedschap nodig is vanuit Flex Student Services, dan zullen hier kosten bij komen voor het gebruik maken van bijvoorbeeld een decoupeermachine, zaagtafel en deze.

BEL MIJ TERUG

Laat ons u gratis en vrijblijvend te woord staan
en kijken wat wij voor u kunnen betekenen.