Verhuizen buitenland

Uw begin naar een nieuwe thuis

Verhuizen naar het buitenland

Dat niet iedere verhuizing hetzelfde is, is voor ons inmiddels wel meerdere malen duidelijk geworden. Zo ook met verhuizingen en transporten die de grens over moeten, hier komen andere factoren bij kijken in vergelijking met een verhuizing in eigen land.

Wanneer een grote afstand moet worden overbrugt is maatwerk van groot belang, voor u is het wellicht een enkele reis en dat betekent voor ons dat de hele inboedel in een keer verplaatst moet worden. Bij een dergelijke onderneming moet er veel geregeld en geplant worden, om een soepele verhuizing te garanderen is het om deze reden verstandig om een dergelijke verhuizing tijdig in te plannen.

Het inschakelen van een internationaal transportbedrijf is niet voor iedereen een passende oplossing, het kan nu echter ook anders! Flex-Verhuis-Services is een flexibeler en goedkoper alternatief op andere verhuis- en transportbedrijven, wij vinden namelijk dat verhuist worden een keuze moet zijn dat ieder huishouden moet kunnen nemen. Ook als het gaat om een verhuizing of transport naar het buitenland, verhuizen hoeft niet altijd een dure onderneming te zijn.

De voordelen van verhuisservice

  • Flexibel & Betrouwbaar
  • De voordeligste tarieven binnen de EU
  • Complete ontzorging
Offerte aanvragen

Iedere verhuizing of transport naar het buitenland is bij ons maatwerk, na de nodige voorbereidingen gedaan te hebben wordt de verhuizing of transport van die dag helemaal ingedeeld om dit proces zo vlot mogelijk te laten verlopen.

Bij een verhuizing naar het buitenland is het vaak handig om ruim van tevoren een aanvraag in te dienen, dit is vanwege langere inplan tijden en uiteraard is er bij een internationale verhuizing minder flexibiliteit dan bij een reguliere verhuizing.

Ook voor een internationale verhuizing kunt u altijd een vrijblijvende offerte opvragen, voor eventuele overige vragen kunt u ook altijd contact opnemen met het kantoor. Een van onze medewerker zal u graag te woord staan en al uw vragen beantwoorden.

BEL MIJ TERUG

Laat ons u gratis en vrijblijvend te woord staan
en kijken wat wij voor u kunnen betekenen.