Verhuizen

Verhuizen is het makkelijste wanneer dit goed gepland is.

Verhuizen binnen Nederland

Voor veel mensen is verhuizen een lastige en vaak ook een vervelende gebeurtenis, waarbij veel stress en irritatie kan ontstaan. Verhuizen kan ook een leuke verandering in uw leven zijn, maar ongeacht of men van harte verhuist of niet, er kunnen complicaties ontstaan en er zijn veel dingen die fout zouden kunnen gaan. Traditionele verhuisbedrijven zijn vaak bekend met het vervoeren van grote spullen, komen goed voorbereid op een verhuizing af en helpen u de verhuizing zo rap mogelijk af te ronden. Het is echter bij veel mensen ook wel bekend dat dergelijke verhuisbedrijven niet een reeƫle optie is wanneer men op de centjes wilt letten, daar was tot op heden geen goed alternatief voor.

Tot op het heden. Bij flex-verhuis-services, als onderdeel van Flex Student Services, werken wij enkel met studenten die ingewerkt worden door ervaren verhuizers en vakmannen. Deze jongens zijn er niet vies van de mouwen eens goed op te stroppen en zware elementen te tillen. Wij sturen onze verhuizers altijd goed voorbereid op pad, zodat ze eenmaal op de locatie direct aan de slag kunnen. Het enige wat voor u anders zal verlopen bij een verhuizing door Flex-Verhuis-Services, ten opzichte van een traditionele verhuisbedrijf, is de rekening die u aan het einde van de rit betaalt.

De voordelen van onze verhuisservice

  • Professionele dozen verhuur
  • Omkijken is niet nodig
  • Snel en veilig verhuizen
Offerte aanvragen

Bij een verhuizing komt vaak veel meer kijken dan in eerste instantie lijkt; een goede planning, een duidelijk overzicht van uw inboedel en waar het heen moet is onmisbaar. Wij nemen onze ervaringen van de talloze verhuizingen die door ons en onze studenten zijn opgedaan mee naar iedere volgende verhuizing, om de verhuizing voor u zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Alvoor wij uw offerte opstellen, nemen wij contact op met u over uw inboedel, indien nodig komen wij de verhuislocaties bezichtigen. Zo kunnen wij u verzekeren dat uw offerte op maat opgesteld is voor u en dat onze verhuizers weten waar ze aan toe zijn, zo kunnen ze direct aan de slag en weet iedereen waar ze aan toe zijn.

Bovendien is het handig om te weten of er breekbare of kostbare goederen zijn die getransporteerd moeten worden, dan hebben wij de mogelijkheid om de benodigde inpakmaterialen mee te geven aan onze verhuizers. Zij kunnen eventueel deze goederen inpakken voor transport, vandaar dat wij veel waarde hechten aan duidelijke en goede communicatie.

Door goed voorbereid op pad te gaan en van tevoren goed te plannen kunnen wij u een kwaliteitsgarantie aanbieden, namelijk dat de verhuizing soepel, rap en bovenal schadevrij zal verlopen onder begeleiding van onze vakkundige studenten.

BEL MIJ TERUG

Laat ons u gratis en vrijblijvend te woord staan
en kijken wat wij voor u kunnen betekenen.