Heeft u vragen? Bel 070 - 389 38 90

Verhuisbedrijf Rotterdam

Geen woorden, maar daden.

Goedkoop verhuizen Rotterdam

Flex Student Verhuisservices biedt u de mogelijkheid om goedkoop te verhuizen in de regio Rotterdam. Op het moment dat u voor Flex Student Verhuisservices kiest dan zal er door middel van een intake gesprek duidelijk worden gemaakt hoe goedkoop wij u kunnen verhuizen. Flex Student Verhuisservices biedt al jaren de dienst goedkoop verhuizen in de regio Rotterdam. Door middel van het inzetten van de juiste studenten kan de optie goedkoop verhuizen in de regio Rotterdam gerealiseerd worden. De studenten die werkzaam zijn voor Flex Student Verhuisservices zijn allen door een strenge selectieprocedure gegaan voordat zij zich verhuisstudent van Flex Student Verhuisservices mogen noemen.

De studenten bij Flex Student Verhuisservices beschikken over al het nodige materiaal om uw verhuizing zo succesvol mogelijk af te ronden. Hier moet u denken aan spanbanden, rolmaterialen, verhuisdekens etc. Op het moment dat er bijv. kasten gedemonteerd moeten worden, of lampen ontkoppeld moeten worden, kan er ook een kluskit meegenomen worden door de studenten van Flex Student Verhuisservices.

Voordelen van Flex Student

  • Flexibel & Betrouwbaar
  • Professionele aanpak
  • Scherpste tarieven van Nederland
Offerte aanvragen

Flex Student Verhuisservices verhuist ook goedkoop in de regio Schiedam, Capelle aan den Ijssel, Barendrecht, Ridderkerk, Oud-Beijerland.

U kunt altijd telefonisch contact opnemen van 09:00 tot 21:00 uur met het kantoor op nummer
(070) 3893890 of u kunt ons een mailtje sturen naar info@flex-student.nl voor eventuele vragen.

BEL MIJ TERUG

Laat ons u gratis en vrijblijvend te woord staan
en kijken wat wij voor u kunnen betekenen.