Heeft u vragen? Bel 070 - 389 38 90

Verhuisbedrijf Rijswijk

Dé verhuisexpert van rijswijk!

Goedkoop verhuizen Rijswijk

Flex Student Verhuisservices biedt u de mogelijkheid om goedkoop te verhuizen in de regio Rijswijk. Flex Student Verhuisservices kan u goedkoop vehuizen in de regio Rijswijk doordat er wordt gewerkt met studenten. De studenten die u de mogelijkheid geven om goedkoop te verhuizen in de regio Rijswijk zijn door een strenge selectieprocedure gegaan voordat zij zich verhuisstudent van Flex Student Verhuisservices mogen noemen. De studenten zijn uitermate geschikt om u zo goedkoop mogelijk te laten verhuizen in de regio Rijswijk. Of u nou in de buurt van de Bogaard verhuist of in oud rijswijk. De studenten kennen de buurt als geen ander.

Om u zo goedkoop mogelijk te verhuizen in de regio Rijswijk is het van belang dat de studenten beschikken over al het nodige materiaal die ze nodig hebben. Hier moet u denken aan: Rolmaterialen, steekwagens, spanbanden, verhuisdekens, tevens krijgen de verhuizers een rol seal mee waar gratis gebruik van gemaakt kan worden.

Voordelen van Flex Student

  • Flexibel & Betrouwbaar
  • Professionele aanpak
  • Scherpste tarieven van Nederland
Offerte aanvragen

De steden waar Flex Student Verhuisservices nog meer goedkoop verhuist zijn: Amsterdam, Eindhoven, Hilversum, Haarlem, Zoetermeer, Gouda.

U kunt altijd telefonisch contact opnemen van 09:00 tot 21:00 uur met het kantoor op nummer
(070) 3893890 of u kunt ons een mailtje sturen naar info@flex-student.nl voor eventuele vragen.

BEL MIJ TERUG

Laat ons u gratis en vrijblijvend te woord staan
en kijken wat wij voor u kunnen betekenen.