Heeft u vragen? Bel 070 - 389 38 90

Verhuisbedrijf Delft

Verhuisspecialisten van Delft!

Verhuisbedrijf Delft

Wanneer u gebruik maakt van Flex Student Verhuisservices dan zal u goedkoop kunnen verhuizen in de regio Delft. Door middel van de ruime ervaring die de verhuisstudenten van Flex Student Verhuisservices hebben, kunnen zij het mogelijk maken om u goedkoop te verhuizen in de regio Delft. De studenten zijn allen door een ruime selectieprocedure gegaan voordat zij zich verhuisstudent bij Flex Student Verhuisservices mogen noemen. De verhuisstudenten zijn allemaal sterke jongens, die meedenken met de klant. De studenten hebben minimaal HBO denk-niveau.

De verhuisstudenten van Flex Student Verhuisservices hebben de beschikking over al het nodige materiaal om uw verhuizing vlekkeloos te voltooien. Hier moet u denken aan verhuisdekens, rolmaterialen, spanbanden etc. Op aanvraag kan er ook een kluskit meegenomen worden door de verhuisstudenten. Op het moment dat er bijvoorbeeld een kast gedemonteerd moet worden, dan kan dit gewoon. Ook lampen/gordijnrails ophangen is geen probleem voor de verhuisstudenten van Flex Student Services.

Voordelen van Flex Student

  • Flexibel & Betrouwbaar
  • Professionele aanpak
  • Scherpste tarieven van Nederland
Offerte aanvragen

Flex Student Services verhuist ook goedkoop in de regio’s: Rotterdam, Den Haag, Zoetermeer, Pijnacker, Wateringen, s’Gravenzande, en Honselersdijk.

U kunt altijd telefonisch contact opnemen van 09:00 tot 21:00 uur met het kantoor op nummer
(070) 3893890 of u kunt ons een mailtje sturen naar info@flex-student.nl voor eventuele vragen.

BEL MIJ TERUG

Laat ons u gratis en vrijblijvend te woord staan
en kijken wat wij voor u kunnen betekenen.