Heeft u vragen? Bel 070 - 389 38 90

Verhuisbedrijf Amsterdam

De deskundigste verhuizer van Amsterdam

Verhuisbedrijf Amsterdam

Welkom! U bent op deze pagina terecht gekomen, want u wilt goedkoop verhuizen in de regio Amsterdam. U woont bijvoorbeeld in Amsterdam Zuid en u heeft een leuk appartement gezien in Amsterdam Noord en u wilt graag weten wat onze tarieven zijn om goedkoop te verhuizen in regio Amsterdam of u wilt weten of het mogelijk is om simpelweg goedkoop spoed verhuizing aan te vragen? Bij Flex Student Verhuisservices kan dit gewoon voor een goedkoop tarief. Dit is mede mogelijk, omdat wij werken met ervaren verhuisstudenten en deze in te zetten voor de verhuizingen. Voordat onze studenten worden gekozen voor het goedkoop verhuizen regio Amsterdam, worden zij zorgvuldig en uitgebreid gescreend door ons voordat de studenten bij Flex Student Verhuisservices worden aangenomen.

Flex Student Verhuisservices doet er alles aan om uw verhuizing zonder problemen en tot uw eigen voordeel te laten verlopen. Dat wil zeggen dat wij er alles aan zullen doen om binnen het voorgelegde tijdsperiode de goedkope verhuizing te verzorgen.

Zodra u gebruik wilt maken van onze dienst, goedkoop verhuizen in regio Amsterdam, zal Flex Student Verhuisservices een uitgebreide intake met u houden. Dit zal circa 10 minuten duren. Als de intake heeft plaatsgevonden, dan wordt er gekeken naar de aanpak van uw verhuizing. Flex Student Verhuisservices heeft ten alle tijden de beschikking over rolmaterialen, steekwagens, spanbanden, dekens en deze.

Voordelen van Flex Student

  • Flexibel & Betrouwbaar
  • Professionele aanpak
  • Scherpste tarieven van Nederland
Offerte aanvragen

Flex Student Verhuisservices is verder zeer actief in de steden Leiden, Den Haag, Rijswijk, Delft, Rotterdam en omgeving.

U kunt altijd telefonisch contact opnemen van 09:00 tot 21:00 uur met het kantoor op nummer
(070) 3893890 of u kunt ons een mailtje sturen naar info@flex-student.nl voor eventuele vragen.

BEL MIJ TERUG

Laat ons u gratis en vrijblijvend te woord staan
en kijken wat wij voor u kunnen betekenen.