Losse Sjouwhulp

Extra sjouwhulp nodig voor het bestaande verhuisteam? Leest u hier verder

Extra spieren nodig voor de kantoor- of bedrijfsverhuizing?

Als bedrijf gaat u verhuizen van locatie. Tot nu toe is door uzelf of de 'verhuis-manager' van alles geregeld betreft de kantoor- of bedrijfsverhuizing. De verhuiswagens staan stand-by, de inboedel van het kantoor- of bedrijf worden ingepakt met bescherm materialen en er zijn genoeg mensen ingehuurd om met de verhuizing te beginnen.

Mocht het zo zijn dat u handen te kort komt bij het kantoor- of bedrijfsverhuizing, dan kunt aanspraak doen op een verhuisstudent bij ons. Wij sturen een verhuisstudent in de vorm van 'sjouwhulp' naar u toe die uw verhuisteam zal helpen bij het in en uitladen van de inboedel. De sjouwhulp is voor zo lang mogelijk inzetbaar. Let op: in het geval dat er op de eigenlijke verhuisdatum een verhuisstudent besteld wordt, dan worden hier spoedkosten bij berekend. Weet u 24 uur van te voren dat er verhuishulp nodig is, dan is er uiteraard geen sprake van spoedkosten

Waarom Flex Student?

  • Extra hulp
  • Sterk en vakbekwaam
  • Ervaren en snel
Vrijblijvende offerte

 

Een kantoor- of bedrijfsverhuizing heeft een groot invloed voor u en uw personeel. Daarom streven wij er ook naar om de aanvraag van de opdrachtgever zo goed mogelijk uit te voeren en het zo snel en soepel mogelijk te laten verlopen.

Mocht dit aan het einde niet het geval zijn, dan horen wij dit graag en kunnen wij samen met u kijken naar oplossing die wel voldoet aan uw eisen en wensen.

Uiteraard kunt u aanvraag doen op één of meerdere verhuisstudenten om voor zowel overdag als in de avond/nacht de klussen op kantoor- of bedrijf uit te voeren Hiernaast is het mogelijk om op verschillende dagen gebruik te maken van onze diensten.

Mocht u nog vragen hebben die u niet beantwoord heeft gekregen, dan kunt u ons bereiken op telefoonnummer 070 389 38 90. Klikt u hier voor onze overige contactgegevens.

Wilt u liever teruggebeld worden? Vult u dan het ‘bel-mij-terug’ formulier hiernaast in en wij contacteren u z.s.m. op.

BEL MIJ TERUG

Laat ons u gratis en vrijblijvend te woord staan
en kijken wat wij voor u kunnen betekenen.