Schilder- en behangwerk

Schilder of behangwerk die gedaan moet worden? Lees hier verder

Schilderen? Laat dat gewoon lekker doen door een klusstudent!

Je hebt een nieuwe huis waar alle muren wit zijn en je wilt graag wat kleur en leven in jouw nieuwe huis brengen of je wilt af van de muurkleur of behang die je nu hebt staan, maar je bent er niet goed in, je hebt geen tijd of stiekem zelfs geen zin? Dat kan! Geen probleem voor de klusstudent.

Wij van Flex Student Services nemen het schilder of behangwerk graag van jou over en zullen deze naar jouw eisen en wensen afhandelen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld één of meerdere muren óf het gehele huis onder de loep nemen voor het schilder of behangwerk. Zo kun je aanvraag doen voor binnen of buitenwerk. Bij Flex Student Services wordt onder buitenwerk het volgende begrepen: buitenmuur, kozijnen, schuur of garage(deur).

Waarom Flex Student?

  • Schilder- en behangwerk
  • Benodigde materialen aanwezig
  • Professioneel en vakbekwaam
Vrijblijvende offerte

 

Tijdens het intake (telefonisch eerste gesprek) zullen wij samen met jou het één en ander bespreken betreft de voorbereiding en de benodigdheden voor deze klus.

Bij het schilderen kun wij bijvoorbeeld samen denken over alles wat er nodig zal zijn om deze klus goed en snel af te handelen. Je kunt hierbij denken aan o.a. verftape, kwasten, rollers, verfstok, verfbakken, terpentine, vloerbeschermmateriaal en ga zo maar door.

Mocht er in het eerste geval een behang zijn die verwijderd moet worden, dan zullen wij gebruik maken van een behangafstoomapparaat met behangafweekmiddel om het proces te versnellen. Tevens wordt er gebruik gemaakt van plamuurmessen om het ondergrond vlak te maken.

Bij het behangwerk kun je wellicht denken aan o.a. wat voor behang jij graag wilt hebben. Tegenwoordig kun je kiezen uit vliesbehang, vinylbehang, of papierbehang? Zodra jij die keuze hebt gemaakt kun je dit ook doorgeven tijdens het intake. Zo kan namelijk de klusstudent van Flex Student Services ook zijn/haar huiswerk doen en zodoende zich voor te bereiden op de klus.

De materialen die vaak nodig zullen zijn voor een behangklus zijn vaak een meetlint, behanglijm, een lijmkwast, een behangtafel, een nadenroller en eventueel een doekje om lucht bellen weg te werken.

BEL MIJ TERUG

Laat ons u gratis en vrijblijvend te woord staan
en kijken wat wij voor u kunnen betekenen.