bedrijfs- of kantoorverhuizing

Heeft u als bedrijf een verhuisbudget en wilt u uw kantoor- of bedrijf verhuizen? Leest u verder

Een kantoor- of bedrijf verhuizen vergt een duidelijke plan van aanpak

Voor sommige bedrijven is een bedrijfsverhuizing een moeilijke en vervelende gebeurtenis, waarbij veel spanning en agitatie kan ontstaan, maar wisselen van locatie kan ook een positieve verandering voor uw bedrijf en haar personeel zijn. Enfin, alsnog kunnen er complicaties ontstaan en veel dingen die mis kunnen gaan.

De meeste traditionele verhuisbedrijven zijn normaliter bekend met het vervoeren van grote spullen. Het is echter bij zakelijke klanten ook wel bekend dat dergelijke verhuisbedrijven niet een reële optie zijn wanneer een bedrijf een verhuisbudget heeft. Daar was tot op heden geen geschikte alternatief voor, tot dat Flex Student Services in beeld is gekomen.

Waarom Flex Student?

  • Complete kantoorverhuizing
  • Professionele verhuisdozen verhuur
  • Ervaren en vakbekwame verhuizers
vrijblijvende offerte

 

Een kantoor- of bedrijfsverhuizing heeft een groot invloed voor u en uw personeel. Daarom streven wij er ook naar om de aanvraag van de opdrachtgever zo goed mogelijk uit te voeren en het zo snel en soepel mogelijk te laten verlopen.

Mocht dit aan het einde niet het geval zijn, dan horen wij dit graag en kunnen wij samen met u kijken naar oplossing die wel voldoet aan uw eisen en wensen.

Uiteraard kunt u aanvraag doen op één of meerdere verhuisstudenten om voor zowel overdag als in de avond/nacht de klussen op kantoor- of bedrijf uit te voeren Hiernaast is het mogelijk om op verschillende dagen gebruik te maken van onze diensten.

Mocht u nog vragen hebben die u niet beantwoord heeft gekregen, dan kunt u ons bereiken op telefoonnummer 070 389 38 90. Klikt u hier voor onze overige contactgegevens.

Wilt u liever teruggebeld worden? Vult u dan het ‘bel-mij-terug’ formulier hiernaast in en wij contacteren u z.s.m. op.

BEL MIJ TERUG

Laat ons u gratis en vrijblijvend te woord staan
en kijken wat wij voor u kunnen betekenen.