Kabels wegwerken

Afkomen van al die vervelende kabels in huis? Lees hier verder

Weg met die vervelende rondslingerende kabels in huis!

Ook zo last van die rondslingerende kabels in huis die je niet kwijt of verstoppen kunt, omdat het ergens voor nodig is? Of je TV die je aan de muur hebt bevestigd en de kabels een beetje aan moeten hangen om je apparaat te laten werken?

Have no fear, Flex Student Services is here! Wij staan paraat om jou uit je leiden te verlossen. Wij kunnen er voor zorgen dat deze hinderlijke kabels wegwerkt worden door onze klusstudent. Deze handige en goedkope klusser zal jouw kijkplezier verbeteren en jouw huis veiliger maken door alle kabels recht te trekken en deze zodanig te verstoppen door gebruik te maken van decoratieve kabelbekleding.

Waarom Flex Student?

  • Wegwerken van kabels
  • Huis veiliger maken
  • Benodigde materialen aanwezig
Vrijblijvende offerte

 

Het kan heel goed zijn dat jij jouw tijd liever aan andere dingen wilt besteden en of dat je totaal geen tijd hiervoor hebt, maar wel een probleem en een gevaar vind en deze snel verholpen ziet worden. Laat deze klus door een klusstudent van Flex Student Services doen. Zo bespaar jij jouw waardevolle tijd en ook nog is jouw centjes!

Bij het intake (telefonische eerste gesprek) worden er zodoende afspraken gemaakt nadat er een offerte aanvraag of bestel een student formulier van jou onze kant is gekomen.

De klusstudent van Flex Student Services zal bij jou thuis langskomen en meteen aan de slag kunnen. De klusstudent zal adviseren waar het beste een opbergsysteem te plaatsen. Deze hebben vaak een zelfklevende achter- of onderzijde.

Voordat je het weet is het klus geklaard!

BEL MIJ TERUG

Laat ons u gratis en vrijblijvend te woord staan
en kijken wat wij voor u kunnen betekenen.