Over ons

Flex Verhuis Services

Wat enkele jaren geleden op een warme zomeravond begon als een simpel idee is nu, een aantal zomers verder, uitgegroeid tot een serieuze verhuisonderneming die honderden verhuizingen en transportklussen per jaar uitvoert en dat aantal stijgt inmiddels steeds sneller.

Het idee was in principe erg simpel, namelijk dat het op dat moment niet goed mogelijk was om voor een redelijke prijs verhuist te worden of andere klussen in en rond het huis te laten doen. Dat moest anders kunnen! Er is bewust gekozen voor werken met studenten, want als voormalige studenten realiseren wij ons maar al te goed hoe lastig het kan zijn een flexibele baan te vinden voor naast de studie. Daarnaast is het ook zo dat men voor een student een lager tarief kan vragen ten opzichte van de kosten van traditionele verhuis en klusbedrijven, dit rekenen wij door op de klant waardoor de klant de eigenlijke winnaar is.

Wij begeleiden onze studenten nauwlettend wanneer ze ingewerkt worden, daarnaast werken wij nauw samen met experts en professionals die onze studenten inwerken en bekend maken met de verschillende aspecten van het vak. Ondanks dat verhuizen onze voornaamste dienst is, staan wij ook klaar voor u mocht u aanvullende diensten wensen.

Omdat wij geloven dat verhuizen makkelijker kan.

De voordelen van Flex Verhuis Service

  • Flexibel, betrouwbaar en simpel
  • Ervaren en vakbekwame studenten
  • 7 dagen per week beschikbaarheid
OFFERTE AANVRAGEN

Waarom Flex Verhuis Service

Als u voor Flex Verhuis Service kiest, dan kiest u voor een warm team van professionele verhuizers. Bij ons deelt iedereen dezelfde filosofie en draait de verhuizing echt om u. Wij leveren maatwerk, waarbij u kunt bepalen in hoeverre ons hulp vereist is. U kunt uw gehele verhuizing uit handen geven, van het inpakken tot uitpakken, of u kunt zelf de voorwerkzaamheden verrichten en meehelpen tijdens de verhuizing. Voor elk budget hebben wij een plan en komen wij er met u altijd uit. U kunt zelf de regie in eigen handen nemen of het geheel aan onze deskundigheid over laten.