Boor werkzaamheden

montagestudent ondertitlel

Je boort je zo nog is een ongeluk!

Je wilt heel graag een plank of schilderij in een kamer bij jou thuis ophangen, maar durft geen gaten in de muur te boren, omdat je denkt dat het mis zal gaan? Maar goed dat je dan op dit pagina terecht bent gekomen, want wij nemen deze klus graag van jou over.

Een gat in een muur boren vergt know-how. Bijvoorbeeld welke boor je gebruiken moet bij welke soort oppervlak. Dit kan verschillen van hout tot aan gipsplaat tot aan tegels tot aan beton enzovoort. Natuurlijk komt er dan ook veiligheid bij kijken. Wij van Flex Student Services willen uiteraard niet dat jij jezelf bezeert bij het doen van zo'n klus. Laat het daarom door een klusstudent van Flex Student Services doen.

Waarom Flex Student?

  • Benodigde gereedschappen aanwezig
  • Veilig en snel
  • Know-how en vakbekwaam
Vrijblijvende offerte

 

Om zo de klus veilig en snel te klaren wordt er tijdens het intake (eerste telefonische gesprek) besproken wat de klusstudent met zich mee moet doen. Dit kan bijvoorbeeld een boormachine zijn met de juiste boorstuk.

Het kan voorkomen dat je niet precies weet wat voor een soort muur jij in de woning hebt, dat is niet erg. Wij van Flex Student Services komen dan graag om de muur te bekijken en eventueel te bespreken hoe en waar u precies iets wilt laten ophangen.

Voordat je het weet is het klus geklaard!

BEL MIJ TERUG

Laat ons u gratis en vrijblijvend te woord staan
en kijken wat wij voor u kunnen betekenen.