Bedrijfsmeubilair inpakservice

Nul beschadigingen tijdens het vervoeren van uw bedrijfsmeubilair? Leest u hier verder

Kantoor- of bedrijfsmeubilair moeten goed verpakt worden

Ook wanneer het verhuizen een flinke klus is, staat Flex-Verhuis-Services klaar voor u om soepel, rap en tevreden te verhuizen. Zo ook als het gaat om een het inpakken van het meubilair. Een bedrijfsruimte is vaak geheel anders ingedeeld dan de gemiddelde woning, zo is het belangrijkste verschil het formaat van de inboedel. Op menig kantoorruimte staan grote bureau's, stoelen, banken en overige spullen, daarnaast is tijd een nog belangrijker factor vergeleken met een particuliere verhuizing.

Uiteraard is het voor ieder bedrijf ongunstig als het kantoor niet in bedrijf is, om deze reden is een strakke duidelijke planning erg noodzakelijk. Alvorens er iets aangeraakt wordt, moet het voor ons al duidelijk zijn wat we als eerste inladen en op de nieuwe locatie als eerste er uit moet. Dit alles zodat uw bedrijf zo spoedig mogelijk weer operationeel is.

Waarom Flex Student?

  • Complete inpakservice
  • Benodigde materialen aanwezig
  • Vakbekwaam en ervaren
vrijblijvende offerte

 

Een kantoor- of bedrijfsverhuizing heeft een groot invloed voor u en uw personeel. Daarom streven wij er ook naar om de aanvraag van de opdrachtgever zo goed mogelijk uit te voeren en het zo snel en soepel mogelijk te laten verlopen.

Mocht dit aan het einde niet het geval zijn, dan horen wij dit graag en kunnen wij samen met u kijken naar oplossing die wel voldoet aan uw eisen en wensen.

Uiteraard kunt u aanvraag doen op één of meerdere verhuisstudenten om voor zowel overdag als in de avond/nacht de klussen op kantoor- of bedrijf uit te voeren Hiernaast is het mogelijk om op verschillende dagen gebruik te maken van onze diensten.

Mocht u nog vragen hebben die u niet beantwoord heeft gekregen, dan kunt u ons bereiken op telefoonnummer 070 389 38 90. Klikt u hier voor onze overige contactgegevens.

Wilt u liever teruggebeld worden? Vult u dan het ‘bel-mij-terug’ formulier hiernaast in en wij contacteren u z.s.m. op.

BEL MIJ TERUG

Laat ons u gratis en vrijblijvend te woord staan
en kijken wat wij voor u kunnen betekenen.