Algemene klussen

Hulp bij kleine klusjes of grote klussen in en rondom het huis? Lees hier verder

Hulp bij kleine of grote klussen in- en rondom het huis wordt gemakkelijk van jou overgenomen

Iedere klus vergt een andere aanpak, daarom wordt er een plan van aanpak ontworpen dat specifiek is toegespitst op jouw behoeften. Op die manier kom jij niet voor onaangename verrassingen te staan.

De werknemers van Flex Student Services zijn in staat om snel en efficiƫnt onder andere de volgende soorten klussen uit te voeren. Wanneer jij besluit een klusstudent van Flex Student Services in te schakelen, dan ben je verzekerd van een goed geklaarde klus.

Waarom Flex Student?

  • Hulp bij kleine klussen
  • Hulp bij grote klussen
  • Gereedschap aanwezig
Vrijblijvende offerte

 

Zware taken zoals het leggen van laminaat en het behangen van muren, maar ook kleinere klussen zoals het vervangen van lampen, worden probleemloos overgenomen door de klusstudenten. Op deze manier is omkijken niet meer nodig.

Omdat de klusstudenten van Flex Student Services een actieve houding en probleemoplossend manier van denken hebben, wordt het aanpakken van de meest uiteenlopende klussen gemakkelijk overgenomen van de aanvrager.

Tijdens het intake zal het duidelijk worden gemaakt of de klusstudent gereedschap met zich mee moet nemen om de klus naar wens te behandelen. Let op: het verschilt per klus wat de bijkomende kosten hiervoor zullen zijn. Dit i.v.m. het gebruik maken van gereedschap voor bijvoorbeeld alleen hamer/schroef of boor/zaag-werk.

BEL MIJ TERUG

Laat ons u gratis en vrijblijvend te woord staan
en kijken wat wij voor u kunnen betekenen.