Verhuizen Arnhem

Verhuizen Arnhem

Op de checklist van het verhuizen staat het vaak bovenaan: het inschakelen van een verhuisbedrijf, iets dat op de lijst met verhuizen en kosten ook hoog genoteerd staat. Dat verhuizen niet altijd erg duur hoeft te zijn, bewijzen we elke dag opnieuw. Want bij ons van Flex Verhuis Services bieden we je de beste kwaliteit tegen zeer scherpe prijzen, verhuizen Arnhem.

Veel stress

Verhuizen geeft een hoop stress. Je bent met van alles en nog wat tegelijk bezig en weet soms niet meer waar je het zoeken moet. De planning moet goed verlopen en elke tegenslag maakt je aan het twijfelen. Laat je wat betreft de verhuizing door ons ontzorgen. Als geen ander zijn wij in staat je inboedel op veilige wijze naar je nieuwe woonadres te vervoeren. Dan heb je daar in elk geval geen zorgen meer om. Wij verhuizen zowel particulieren als bedrijven, ongeacht hoe groot een inboedel ook is. Bovendien kun je ons ook voor het verhuizen van een beperkt aantal spullen voor een dagdeel inhuren. Niet voor niets staan we bekend als uiterst flexibel. Dat bewijst ook wel het feit dat we zeven dagen per week voor je klaar staan.

Professioneel verhuis- en rolmateriaal

Verhuizen betekent voor ons dat we alleen met professioneel rol- en verhuismateriaal werken, want uiteraard willen we elke vorm van schade voorkomen. Onze service is vakkundig en hoogwaardig. Ook als je graag wilt dat je meubels gedemonteerd worden of als er nog wat kleine klusjes verricht moeten worden, doe je nooit tevergeefs een beroep op ons.  Wij proberen je in alle opzichten te ontzorgen en beseffen dat jij al heel veel aan je hoofd hebt. Wij van Flex Verhuis Services zijn een bijzonder verhuisbedrijf die hun werk goed en zorgvuldig uitvoeren.

Een bijzonder verhuisbedrijf

Ja, je kunt ons verhuisbedrijf best bijzonder noemen. Wij werken namelijk met studenten, die hun studie combineren met een baan als verhuizer. Let wel; alle verhuizers zijn goed opgeleid en worden steeds bijgestaan door experts en ervaren vakmensen. Pas na een opleiding mogen ze echt gaan verhuizen. Je hebt dus met echte professionals te maken, niets meer en niets minder.

Flexibel en betrouwbaar

Je kunt met ons alle kanten op, flexibel en betrouwbaar als we zijn. Voor een complete verhuizing maar ook voor het verhuizen van een aantal grotere spullen doe je een beroep op ons. Daarbij staan veiligheid en betrouwbaarheid altijd voorop. Door onze manier van werken kunnen we onze diensten tegen zeer concurrerende prijzen aanbieden. Omdat we beseffen dat verhuizen al duur genoeg is.  Desgewenst kunnen we een woning klaar voor oplevering ontruimen en bieden we ook opslag voor je inboedel. We bedienen heel Nederland en gaan ook een buitenlandse verhuizing niet uit de weg. Bedrijfsverhuizingen en het verhuizen van senioren zijn ons ook op het lijf geschreven. De energieke verhuizers werken snel en nauwkeurig en bewaken je spullen op de best denkbare wijze. Je doet zeven dagen per week een beroep op onze verhuizers en bovendien geldt dat hoe eerder je onze verhuizers boekt hoe gunstiger de prijs.  Verhuizing tips nodig? Schakel ons in voor de verhuizing van je spullen. Dan weet je dat het allemaal prima in orde komt.

Volg ons op FACEBOOK

De voordelen van Flex Verhuis Service

  • Flexibel & Betrouwbaar
  • Ervaren en vakbekwame studenten
  • 7 dagen per week beschikbaarheid
OFFERTE AANVRAGEN