Verhuisservice ’s Hertogenbosch

Verhuisservice 's Hertogenbosch

Verhuizen geeft altijd stress. Je moet je huidige woning leeghalen en je ondertussen richten op het nieuwe huis. Vervolgens moeten de spullen ook nog eens van A naar B. Door het verhuizen van je inboedel aan een verhuisbedrijf over te laten, geef je het grootste deel van de werkzaamheden al uit handen. Dat scheelt al behoorlijk aan stress. Ga je met ons in zee, dan kost je dat allesbehalve de hoofdprijs, terwijl kwaliteit een zekerheid is. Verhuisbedrijf ’s Hertogenbosch.

Wij laten je verhuizing soepel verlopen

Of het nou gaat om het verhuizen van een zakelijke of een particuliere inboedel, wij weten er wel raad mee. Alles wat je van een verhuisbedrijf mag verwachten, voeren wij voor je uit. Hoe groot de inboedel ook is, welke formaten je meubels ook hebben, wij redden ons er prima mee. Buiten dat zorgen we er als modern verhuisbedrijf voor dat je spullen op veilige wijze naar je nieuwe adres verhuisd worden. Uiteraard werken wij als erkend verhuisbedrijf met alleen professionele verhuis- en rol materialen en staat onze service te boek als klantgericht en hoogwaardig. Met ons aan je zijde zal de verhuizing soepel verlopen.

Wij staan voor flexibiliteit en betrouwbaarheid

Wij van Flex Verhuis Services zijn een bijzonder verhuisbedrijf en hebben flexibiliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. De verhuizing zal worden uitgevoerd door studenten, die dit werk naast hun studie doen. Daarbij worden ze continu begeleid door ervaren vakmensen en krijgen ze een gedegen opleiding voor ze jouw spullen mogen verhuizen. Daarom kan en mag gesproken worden over een verhuisbedrijf dat beschikt over vakbekwame studenten, die zeven dagen per week beschikbaar zijn. Over flexibiliteit gesproken. Uiteraard worden de studenten ingewerkt, begeleid en werken ze steeds nauw samen met experts, die erop toezien dat de studenten hun werk goed en zorgvuldig uitvoeren.

Ook voor demonteren van je meubilair en kleine klusjes

Als modern verhuisbedrijf bieden we meer dan alleen het vervoeren van jouw spullen naar je nieuwe adres. Desgewenst demonteren we meubilair en kunnen we kleinere klussen prima uitvoeren. We verhuizen zowel in binnen- als in het buitenland en zijn het verhuisbedrijf voor Amsterdam maar ook het verhuisbedrijf voor Den Haag; we werken door heel het land. Ook als je slechts een beperkt aantal spullen door ons wilt laten verhuizen, dan is dat prima mogelijk. Dan komen de studenten in een kleinere bus je gedurende een dagdeel helpen verhuizen.

Wij verhuizen je tegen een zeer scherp tarief

Daarnaast kan een woning ontruimd worden en wel zodanig dat de woning klaar is voor oplevering en verzorgen we bovendien ook eventueel de opslag van je inboedel. Ook voor het verhuizen van je bedrijf ben je bij ons aan het juiste adres, zoals we ook hét verhuisbedrijf voor seniorenverhuizingen zijn. We verrichten onze werkzaamheden tegen een zeer scherp tarief. Bovendien geldt dat hoe eerder je boekt, hoe goedkoper de verhuizing wordt. De energieke studenten die je verhuizing op zich nemen weten van wanten en zijn volledig opgeleid. Als geen ander zijn ze in staat om ook jouw verhuizing soepel te laten verlopen.

Volg ons op FACEBOOK

De voordelen van Flex Verhuis Service

  • Flexibel & Betrouwbaar
  • Ervaren en vakbekwame studenten
  • 7 dagen per week beschikbaarheid
OFFERTE AANVRAGEN