Op- en overslag Arnhem

Op- en overslag Arnhem

Als modern verhuisbedrijf is ons dienstenaanbod ruimer dan alleen het vervoeren van inboedels van A naar B, van je huidige woning naar je nieuwe woning dus. Veel breder zelfs. Zo mogen we ons ook specialist in op- en overslag noemen. Overslag is synoniem voor snel, veilig en betrouwbaar, althans als je zaken met ons doet. Je doet een beroep op ons door heel land en zelfs daarbuiten; van overslag Noord-Holland tot overslag Zeeland, het maakt allemaal niet uit! Op- en overslag Arnhem.

Veilig, snel en betaalbaar

Soms heb je dat, dat je inboedel ergens in opslag staat tot het een nieuwe bestemming krijgt of voor het naar een andere locatie vervoerd kan worden. Wij van Flex Verhuis Services kunnen je in dat geval meer dan goed van dienst zijn, al helemaal vanwege de contacten die we hebben met de verschillende aanbieders. Daardoor kunnen we elke inboedel veilig, snel en tegen een betaalbare prijs voor je vervoeren.

Volledige ontzorging op het gebied van op- en overslag

Soms besluit je om je inboedel voor een bepaalde periode in een opslag te plaatsen. Jij regelt dan een plaats waar de meubels opgeslagen kunnen worden, onze verhuizers halen ze uit je huis en vervoeren ze naar de opslag. Op- en overslag betekent voor ons maatwerk, want van tevoren hebben we uiteraard al doorgenomen hoe jij wilt dat de op- en overslag plaatsvindt. Onze verhuizers weten dan al lang waar in de opslag iets moet komen te staan. Onze service wat betreft op- en overslag gaat nog verder, want stel dat je er zelf niet in slaagt een opslagplaats te vinden, dan kun je doorgaans gebruik maken van een door ons gefaciliteerde ruimte. In dit geval zijn wij ook verantwoordelijk voor je inboedel en kun je uiteraard op elk gewenst moment bij je spullen terecht.  Uiteraard vervoeren we de spullen naar een ander adres, mocht dit nodig zijn. Op- en overslag heeft bij ons een extra dimensie gekregen en ook in dit opzicht kunnen wij je volledig ontzorgen.

Energieke en betrouwbare verhuizers

Ja, noem ons maar een bijzonder verhuisbedrijf. We werken namelijk met studenten, die naast hun studie dus het vak verhuizer uitoefenen. De verhuizers worden allemaal opgeleid en worden steeds ondersteund door ervaren vakmensen. Je hebt dus met energieke vakmensen te maken, die zeven dagen per week voor je klaar staan en als bijzonder flexibel en betrouwbaar te boek staan.

Een heel bijzonder verhuisbedrijf

Verhuizen, op- en overslag; ons dienstenpakket is zeer ruim. Zo demonteren we desgewenst je meubilair en maken we ook kleine klusjes voor je in orde. Dit doen we voor zowel de zakelijke als de particuliere markt, zoals we ons ook specialist in het verhuizen van senioren mogen noemen. Je huurt ons ook in voor een dagdeel voor het verhuizen van een beperkt aantal spullen en uiteraard maken we gebruik van professioneel materiaal en gaan we steeds erg voorzichtig met je spullen om. Vanwege onze werkwijze kunnen we onze diensten tegen zeer scherpe prijzen aanbieden. Ook dat maakt van ons een bijzonder verhuisbedrijf.

Volg ons op FACEBOOK

De voordelen van Flex Verhuis Service

  • Flexibel & Betrouwbaar
  • Ervaren en vakbekwame studenten
  • 7 dagen per week beschikbaarheid
OFFERTE AANVRAGEN