Bedrijfsverhuizing Rotterdam

Bedrijfsverhuizing Rotterdam

Behalve het verhuizen van de inboedel van particulieren van de oude naar de nieuwe woning, mogen we ons ondertussen zeker ook specialist noemen op het gebied van bedrijfsverhuizing. Een bedrijfsverhuizing is zo eenvoudig nog niet en vraagt om een duidelijk plan van aanpak en om een heel strakke planning. Alleen dan kan een operatie die het verhuizen van het bedrijf heet perfect uitgevoerd worden, bedrijfsverhuizing Rotterdam.

Goede planning is noodzakelijk

Meer dan bij welke andere verhuizing dan ook vergt een bedrijfsverhuizing een goede planning en moet het duidelijk zijn waar de inboedel van het bedrijf op de nieuwe locatie geplaatst moet worden. Van bedrijfsverhuizing in Rotterdam tot elders in het land, overal in het land worden we al hét verhuisbedrijf voor kantoren genoemd, omdat we als een geoliede machine zorgen voor een zeer soepele verhuizing. Hierbij beseffen wij erg goed dat er precies volgens planning en schema gewerkt moet worden. Juist de toch complexe bedrijfsverhuizing is onze jonge maar toch ervaren team op het lijf geschreven. Studenten combineren bij ons hun studie met een baan als verhuizer, nadat ze eerst uitgebreid zijn ingewerkt, opgeleid en steeds worden ondersteund door ervaren professionals. Met hun energie en inzicht blijken juist zij prima geschikt voor elke bedrijfsverhuizing. Buiten dat blijkt hun inzicht vaak een prima middel om een verhuizing van een bedrijf vlotjes te laten verlopen.

Inrichten van de nieuwe werkplek, waar moet wat staan?

Vooraf is er uitvoerig contact over de verhuizing en dan met name over de inrichting van de nieuwe werkplek.  Alleen zo kan je personeel straks direct weer aan de slag op hun nieuwe locatie, alsof er niets gebeurd is en zonder dat veel kostbare tijd verloren is gegaan. Want wij beseffen als geen ander dat een verhuizing op zich al kostbaar is, laat staan dat je medewerkers een periode hun werk niet kunnen doen. Wij denken daarom steeds met je mee. Wij van Flex Verhuis Services zijn een bijzonder verhuisbedrijf die hun werk goed en zorgvuldig uitvoeren.

Een zeer betrouwbaar en uitermate flexibel verhuisbedrijf

Noem ons bijzonder, noem ons echter vooral betrouwbaar en flexibel, want op onze zeer energieke verhuizers doe je gewoon zeven dagen per week een beroep. We werken alleen met professioneel materiaal en demonteren je meubels en verrichten indien nodig ook kleine klusjes voor je. We verlenen onze service door heel Nederland en gaan geen enkele uitdaging op het gebied van een zakelijke of particuliere verhuizing uit de weg. Want als het om verhuizen gaat, hebben wij altijd een passende oplossing.

Communiceren is ontzettend belangrijk bij een bedrijfsverhuizing

Uiteraard zijn we graag van tevoren op de hoogte van eventueel speciale of kostbare bedrijfsgoederen die vervoerd moeten worden, zodat we daar bij het inpakken al rekening mee kunnen houden. Een bedrijfsverhuizing vraagt bovenal om duidelijke communicatielijnen tussen bedrijf en verhuizer. Alleen dan kan een bedrijfsverhuizing perfect verkopen. Losse eindjes bij het verhuizen van je bedrijf kost je als ondernemer veel te veel geld. De planning moet strak zijn en deadlines moeten gehaald worden. Onze diensten zijn overigens zeer concurrerend wat betreft de prijs. Daarmee heb je de eerste winst in elk geval al te pakken.

Volg ons op FACEBOOK

De voordelen van Flex Verhuis Service

  • Flexibel & Betrouwbaar
  • Ervaren en vakbekwame studenten
  • 7 dagen per week beschikbaarheid
OFFERTE AANVRAGEN